Gyártó

drkovácst2010. szeptemberében az Enviroinvest Kft., az Enviroinvest-Waste Kft. és az Ekofutur Kft. összeolvadásával létrejött az Enviroinvest Környezetvédelmi és Biotechnológiai Zrt.A három jogelőd cég 2006-ban alapította molekuláris biológiai és mikrobiológiai kutatásokkal foglalkozó laboratóriumunkat, mely 6 éven keresztül üzemelt Szekszárd belvárosában, a volt ÁNTSZ épületében. 2011-ben elnyerve a GOP-1.3.2 támogatását, pécsi központunk területén egy új, speciálisan a nanotechnológia, mikro- és molekuláris biológia igényeire szabott fágterápiás központot létesítettünk. 2012. májusától a kutatásoknak már a pécsi Nanofágterápiás Központ ad helyet. A támogatás felhasználásával műszerparkunkat jelentősen kibővítettük és további 10 kiváló kutató illetve asszisztens alkalmazására nyílt lehetőségünk.

Laboratóriumunk elsődlegesen kutatás-fejlesztéssel foglalkozik. Fő profilunk a fágterápia. A bakteriofágok (fágok) a baktériumokat elpusztítani képes vírusok, melyek az antibiotikumok utódai lehetnek. Kutatás-fejlesztési projekjeinken kívül szolgáltatásokat is nyújtunk megrendelőinknek.

Molekuláris biológiai, mikrobiológiai, biotechnológiai és nanotechnolgógiai laboratóriumaink örömmel állnak az Ön rendelkezésére, bármilyen kutatás-fejlesztést igénylő problémája merül fel. Partnercégeink révén megoldható, hogy a munkát az innovációs járulék terhére végezzük el. Szolgáltatásaink (a teljesség igénye nélkül):

- PCR, real-time PCR
- RFLP
- Klónozások
- Irányított mutációk
- Baktériumok, vírusok izolálása, jellemzése
- Komplett projektek tervezése, kivitelezése
- Pályázatok készítése

A jövőre szerződünk! Az Ön cégének jövőjére és sikerére!http://www.dreamstime.com/-image12943538

Tevékenységünket az az MSZ EN ISO 9001:2009 és az MSZ EN ISO 14001:2005 szabványok alapján működő integrált irányítási rendszerünk előírásai szerint végezzük. Elhivatottak vagyunk a minőség- és környezeti politikánkban vállaltak teljesítésére.

Elektronikai hulladék kezelés, hasznosítás és környezetvédelmi tanácsadás továbbá CO2 kvótakereskedelem témakörben kérjük keressen bennünket bizalommal.

Az Enviroinvest Zrt. cégismertetője honlapunkon megtalálható, hogy jobban megismerhesse szolgáltatásainkat.